Systemet

Løfter løfter løfter

Ja så kommer der en ny regering.

Men må indrømme at jeg har lidt svært ved at se hvad der kommer til at ske med spørgsmålet om hvornår man skal kunne gå på pension.

Jeg synes det er helt fint at man kan blive enige om at lave bedre normeringer inden for børnehaver, men kan gudhjælpemig ikke forstå at man ikke har lavet noget notat omkring om hvad der skal ske med pensionsalderen. Jeg forstår helt og aldeles at det kræver min 90 mandater til at ændre på den alder men alligevel.

Synes det er synd at min børn på henholdsvis 25 og 30 skal arbejde til de næsten ikke kan mere.
Min søn er tømrer og han har allerede rygproblemer og hvordan hule han skal kunne arbejde som tømrer til han bliver 72 ved jeg ikke.
Det er trist at vi har et rigt samfund hvor man ikke kan få mulighed for at nyde alderdommen tidligere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *